InnoStars Awards

                                       

 

🌟PĂ”nevad uudised! EIT Health InnoStars Awards on naasnud vĂ€rske ja uuendusliku formaadiga!🌟

Sel aastal pakub programm kahte kohandatud suunda: ĂŒks varajase staadiumi idufirmadele ja teine neile, kes juba teenivad tulu. ✹

 

Programmi raames saavad idufirmad:

✅taotleda osalemist nii valideerimisrajal (MVP ja prototĂŒĂŒbi staadiumis idufirmadele) kui ka investeerimisrajal (turul juba tegutsevatele seemne/seeria A investeeringut otsivatele idufirmadele).

✅InnoStars kogukonna liikmeks (liikmemaks 1000 eurot).

✅mentorlust, reiside ja majutuse toetust ning nutikat rahastust, kokku vÀÀrtuses 15 000 eurot.

✅osaleda kahes kohapealses bootcamp‘is, mis keskenduvad jĂ€rgmistele valdkondadele:

  1. Valideerimisrada: eHTA Àriplaani koostamine, intellektuaalomandi haldamine, rahastamisvÔimaluste kaardistamine, professionaalne esitlemine, investeeringusuhete loomine, vÀÀrtuspakkumise valideerimine, vÔrgustikustrateegiad, turule sisenemise strateegiad, tervisetehnoloogia turundus, avalik esinemine, sotsiaalmeedia nÀpunÀited ja nipid.
  2. Investeerimisrada: investorisuhete loomine ja haldamine, investeerimisele suunatud pitch deck‘i optimeerimine, term sheet‘ide peenhÀÀlestus, investoritega lĂ€birÀÀkimise strateegiad, mentorlus investoritega ja juhatuse koosoleku simulatsioon.

✅osaleda suures pitching finaalis, kus vĂ”id vĂ”ita 25 000 eurot (1. koht), 15 000 eurot (2. koht) vĂ”i 10 000 eurot (3. koht).

Taotlusvoor on avatud ja ootab, et teeksid oma innovaatilised ideed teoks. 💡

 

👉Esita oma taotlus hiljemalt 5. augustiks 2024: https://eithealth.eu/programmes/innostars-awards/