Tartu Biotechnology Park (TBP) provides physical infrastructure as well as business development and consultancy services to companies and R&D institutions in the fields of biotechnology, medicine and veterinary medicine. It supports companies in finding cooperation partners and is active in the establishment process of new companies.
Biotechnology
Health technology
Food technology
EIT Food ettevõtlusprogrammide taotlusvoorud nüüd avatud!
Ettevõtjad ja teadlased, peame teid meie EIT Food ettevõtlusprogrammide potentsiaalikateks kandidaatideks! Liitu meie ettevõtlusprogrammidega, et suurendada oma võimalusi saada maailma muutjaks! EIT Food on maailma suurim ja dünaamiliseim toiduinnovatsiooni kogukond, mida toetab Euroopa Liidu asutatud Euroopa Innovatsiooni- ja Tehnoloogiainstituut (EIT). Meie põllumajandus-toiduainetootmise kogukond ühendab tuhandeid idufirmasid rohkem kui 200 juhtiva korporatsiooni, ülikooli, teaduskeskuse ja investoriga. […]
Sel nädalavahetusel leiab aset Eesti suurim toidutehnoloogia häkaton – Garage48 Food. Žürii peab proovima vetikatest tehtud sinepit, seentest kalafileed, putukatest valgubatoone ja palju muud!
Pressiteade Garage48 / Eesti Maaülikool / Eesti Teadusagentuur 25.01. 2023 – 29. jaanuaril 2023 leiab Eesti Maaülikoolis teist korda aset suurim ja edukaim toiduhäkaton Eestis, Garage48 Food. Üritus toimub Garage48, Eesti Maaülikooli ja Eesti Teadusagentuuri kaaskorraldamisel, eesmärgiga leida lahendusi erinevatele väljakutsetele toiduainetööstuses. Praeguseks on kirja saanud 23 tooteideed. KUS, KUIDAS Selle aasta üritus […]
Põllumajandusettevõtjad ja -organisatsioonid said arutleda jätkusuutliku toidutootmise, muldade süsiniku sidumisvõime ja põllumajandusettevõtete süsiniku jalajälje mõõtmise üle
25. novembril toimus Tartus SPARK Demos EIT Food programmi egiidi all põllumajandusettevõtjatele, organisatsioonidele ja institutsioonidele suunatud praktiline töötuba „Muld ja süsinik“. Üritusel sai kuulda Eesti Maaülikooli, Põllumajandusuuringute Keskuse ja Civitta ekspertide ettekandeid ning arutelda ühiselt jätkusuutliku toidutootmise, muldade süsiniku sidumisvõime ja põllumajandusettevõtete süsiniku jalajälje mõõtmise üle. Juba enne töötoa toimumist oli registreerumise aktiivsusest näha, et […]