Tartu Biotechnology Park (TBP) provides physical infrastructure as well as business development and consultancy services to companies and R&D institutions in the fields of biotechnology, medicine and veterinary medicine. It supports companies in finding cooperation partners and is active in the establishment process of new companies.

Biotechnology

Healthcare

Food technology

News

Sel nädalavahetusel leiab aset Eesti suurim toidutehnoloogia häkaton – Garage48 Food. Žürii peab proovima vetikatest tehtud sinepit, seentest kalafileed, putukatest valgubatoone ja palju muud!

Pressiteade Garage48 / Eesti Maaülikool / Eesti Teadusagentuur  25.01. 2023    – 29. jaanuaril 2023 leiab Eesti Maaülikoolis teist korda aset suurim ja edukaim toiduhäkaton Eestis, Garage48 Food. Üritus toimub Garage48, Eesti Maaülikooli ja Eesti Teadusagentuuri kaaskorraldamisel, eesmärgiga leida lahendusi erinevatele väljakutsetele toiduainetööstuses. Praeguseks on kirja saanud 23 tooteideed.   KUS, KUIDAS Selle aasta üritus […]

Agricultural entrepreneurs and organizations could discuss about sustainable food production, the carbon sequestration capacity of soils and measuring the carbon footprint of agricultural enterprises

On 25th of November Workshop “Soil and Carbon” took place in Tartu SPARK Demo. The event featured presentations by experts from the Estonian University of Life Sciences, the Agricultural Research Centre and Civitta, and a joint discussion on sustainable food production, the carbon sequestration capacity of soils, and the measurement of the carbon footprint of […]

Põllumajandusettevõtjad ja -organisatsioonid said arutleda jätkusuutliku toidutootmise, muldade süsiniku sidumisvõime ja põllumajandusettevõtete süsiniku jalajälje mõõtmise üle

25. novembril toimus Tartus SPARK Demos EIT Food programmi egiidi all põllumajandusettevõtjatele, organisatsioonidele ja institutsioonidele suunatud praktiline töötuba „Muld ja süsinik“. Üritusel sai kuulda Eesti Maaülikooli, Põllumajandusuuringute Keskuse ja Civitta ekspertide ettekandeid ning arutelda ühiselt jätkusuutliku toidutootmise, muldade süsiniku sidumisvõime ja põllumajandusettevõtete süsiniku jalajälje mõõtmise üle. Juba enne töötoa toimumist oli registreerumise aktiivsusest näha, et […]

Events

Töötuba “Muld ja süsinik” 25. novembril 2022

Tartu Biotehnoloogia Park korraldab EIT Food programmi egiidi all praktilise töötoa, mille fookuses on meie muldade tervis ja süsinik. Millal: 25. november, 2022, kl 11:00-14:10 Kus: SparkDemo (Narva mnt 3, Tartu) Registreerumislink: https://forms.gle/Lv4vjamsGuRpYecbA Kellele: üritusele on oodatud osalema ettevõtted, organisatsioonide ja institutsioonide esindajad ning kõik teised, kes huvituvad mullatervisest ning jätkusuutlikust põllumajandusest. Üritus on tasuta, […]

Tudengite Toiduakadeemia 17.-19. november

Tartu Biotehnoloogia Pargi, EIT Foodi ja Bioteaduste Üliõpilaste Seltsi koostöös leiab aset kolmepäevane toiduteemaline sügiskool „Tudengite toiduakadeemia“. Ürituse programmis käsitletakse toidu ringmajanduse, tulevikutoidu ning innovaatiliste toidulahenduste teemasid, kus oma ala asjatundjad jagavad tudengitega teadmisi ning kogemusi ettevõtete, teadlaste ja kogukonna kaasajate vaates. Millal? 17.-19. november 2022 Kus? SPARK Demo, Narva maantee 3, Tartu (17.-18.11); Tõrva […]

Garage48 Food 2022/23 on registreerimiseks ja ideede esitamiseks avatud!

BIO- JA TOIDUTEHNOLOOGID, KOKAD JA TOIDUENTUSIASTID – KAS TEID HUVITAB TOIDU KESTLIKUM TULEVIK NING SOOVITE OMA TOODET ARENDADA?  Garage48 Food 2022/23 on registreerimiseks ja ideede esitamiseks avatud!  MIS Garage48, Eesti Maaülikooli ja Eesti Teadusagentuuri kaaskorraldamisel ning TFTAK, BioCC, TalTech, Polli Aiandusuuringute Keskuse ja Tartu Biotehnoloogia Pargi (EIT Food) partnerluses leiab 27. – 29. jaanuaril 2023 […]

 

Ole kursis meie uudistega ja liitu Biopargi uudiskirjaga siin:

* indicates required
en_US