Garage48 Food on avatud tarkvara põhiste ideede esitamise jaoks! Esita oma idee või liitu tiimiga‼️

GARAGE48 FOOD 2022/23 ON AVATUD TARKVARA PÕHISTE IDEEDE ESITAMISEKS

Liitu toidu(r)evolutsiooniga ja aita parandada meie toidu tarbimiskultuuri!

Vaata eelmise aasta võitja Kairiin Koddala intervjuud, kus ta räägib oma kogemusest eelmise aasta Garage48 Foodil ning oma vegan kohvipiima arengust: Kairiin Koddala COFF Interview – One of the Garage48 Food 2021 Winners

Aitäh kõigile, kes häkatonil osalemiseks füüsilise toidu arendamisega seotud idee esitasid! Meile laekus neid kokku 25, millest 9 uudset ja teaduspõhist ideed liikusid edasi kaheks kuuks laborisse prototüüpimisele.????‍???? Nüüd on aga aeg turundajatel, ettevõtjatel, finantsinimestel, tarkvaraarendajatel, UI/UX disaineritel, keskkonnakaitse ja toiduohutuse ekspertidel, haridusinimestel, tootearendajatel ja blockchain ekspertidel kaasa lüüa.????

 

Liitu toidu (r)evolutsiooniga nüüd, kui:

???? sulle on oluline puhtam ja keskkonnasõbralikum toit;

???? soovid arendada uusi tooteid/teenuseid koos teiste mõttekaaslastega;

???? tahad saada väärtuslikku mentorlust ja nõu, et oma tooteid/teenuseid arendada;

???? januned uute väljakutsete ja kogemuste järele.

MIS

  1. – 29. jaanuaril 2023 leiab Eesti Maaülikoolis teist korda aset suurim ja edukaim toiduhäkaton Eestis, Garage48 Food. Üritus toimub Garage48, Eesti Maaülikooli ja Eesti Teadusagentuuri kaaskorraldamisel ning TFTAK, BioCC, TalTech, Eesti Maaülikooli toidu labori ja Polli Aiandusuuringute Keskuse ja Tartu Biotehnoloogia Pargi (EIT Food) partnerluses, eesmärgiga leida lahendusi erinevatele väljakutsetele toiduainetööstuses. Üritust toetab ka Orkla. 

KUS JA KUIDAS?

Garage48 Food 2022/23 häkaton on täielikult kohapeal toimuv üritus ja leiab aset 27 .- 29. jaanuaril Eesti Maaülikoolis. ​​

FÜÜSILISE TOIDU ARENDAMISEGA SEOTUD LAHENDUSED

Nagu mainitud, üheksa tiimi on juba läinud laborisse oma tootest söödavat prototüüpi arendama. Need tiimid toovad oma füüsilised tooted žüriile häkatonile degusteerimiseks. Häkatonil peavad nad veel looma äri- ja turundusplaani, pakendi konsepti, brändingu ja klikitava prototüübi (veebilehe). Vaata edasi liikunud toiduideid Eventornadost ja kandideeri tiimi, kus su oskuseid vajatakse!

TARKVARA PÕHISED LAHENDUSED

Tiimid peavad arendama klikitava prototüübi 48 tunniga.

???? Registreeri ja esita oma tarkvarapõhine idee EVENTORNADOS

AUHINNAD

  • Pääs ühele tiimile Prototroni kevadprogrammi.
  • Pääs Tartu Teaduspargi kevad 2023 S2B inkubatsiooniprogrammi.
  • Piletid 2023 sTARTUp Day’le.
  • 15h TFTAK mentorlust ja 15h labori kasutamist.
  • Kümme tundi üks ühele ärimentorlust Tartu Ärinõuandla poolt kolmele tiimile. 
  • Tasuta kaupleja koht Veganmessil 2023.
  • Ja muidugi head-paremat! Nudist Drinks veinituur ja degusteerimine, õhtusöök Fotografiskas, La Muu jäätis.

Rohkem auhindu tulemas!

FOOKUSTEEMAD

Hoidmaks sind ideedega rajal, oleme välja töötanud fookusteemad, mis annavad ülevaate sellest, mis on toiduainetööstuses kõige asjakohasem ja vajalik ning kuhu poole see liigub, et saaksid välja pakkuda lahendusi, millel on tegelik potentsiaalne väljund turule. 

  • Bio- ja ringmajandus toidutehnoloogias
  • Nutikas toiduahel
  • Toidualane haridus

Kui su idee ei lange ühtegi neist teemadest, esita see ikkagi!

TIIMIDE MOODUSTAMINE

Võimalusi vajalike inimeste kokkutoomiseks on palju! Registreerida saab nii üksikisikuna kui tiimina, ideega või ilma Eventornados. 

AJAKAVA

  1. jaanuar – tarkvara põhiste ideede esitamise tähtaeg.
  2. jaanuar – kuulutame välja edasipääsenud tarkvara põhised ideed.
  3. jaanuar – registreerimise ja tiimide moodustamise tähtaeg.
  4. – 29. jaanuar – Garage48 Food 2022/23 häkaton. 48 tundi meeskonnatööd, mentorlust ja prototüüpimist! 

HOIA END KURSIS

???? Rohkem infot, registreerimine ja ideede esitamine →→  EVENTORNADO

???? Järgi üritust meie FACEBOOK lehel

???? Küsimusi?

#Garage48Food

Osalemist toetab Eesti Maaülikooli ASTRA projekt „Väärtusahelapõhine biomajandus 2″ Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist, Eesti Teadusagentuur läbi ResTa programmi ja EIT Food, Euroopa Innovatsiooni- ja Tehnoloogiainstituudi (EIT), Euroopa Liidu sõltumatu organi institutsioon.